SEO – Søgemaskineoptimering

Gode placeringer i de organiske søgeresultater på Google er, for mange virksomheder, det absolut vigtigste aktiv. Skal jeg se nærmere på din virksomheds potentiale for vækst vha. SEO?

Bodylab Logo
Myselfie logo - KristianTinho
chefmade logo
chrichri logo
AMZ service logo
Noella logo

Datadreven tilgang til SEO med profit for øje

Søgemaskineoptimering er en disciplin, som de færreste danske virksomheder mestrer online. Det er brandærgerligt, da langt de fleste køb online starter med en Google-søgning.

Konkurrencen om synlighed på nettet skærpes dag efter dag. Det har derfor aldrig været vigtigere end nu at være til stede lige præcis dér, hvor potentielle kunder aktivt søger efter virksomhedens produkter eller ydelser. Jeg har mere end 8 års erfaring med søgemaskineoptimering, og jeg ved derfor, hvad der fungerer.

SEO er en investering, der ofte viser sig at resultere i at blive en virksomheds mest værdifulde immaterielle aktiv. Værdien af at være tilstede dér, hvor potentielle kunder aktivt søger efter din virksomheds ydelse eller produkt, bør på ingen måde undervurderes. Jeg har hjulpet nogle af Danmarks største virksomheder indenfor forskellige brancher med deres SEO-indsats. Derfor ved jeg også, hvor står en påvirkning det kan have på bundlinjen og fremtidig vækst.

Skal jeg kigge nærmere på din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte mig i dag.

Kristian Tinho

hej@kristiantinho.dk
Få et bud på din case i dag!

Har din virksomhed behov for en dedikeret SEO-indsats?

Det korte svar til ovenstående spørgsmål er, i langt de fleste tilfælde, et rungende ja. Mere end 70% af alle online køb i Danmark udspringer fra en Google-søgning. Er din virksomhed derfor ikke tilstede på Google, så kan du næsten med sikkerhed vide, at dine konkurrenter høster frugterne af deres SEO-indsats.

Verden er dog ikke så firkantet, som bureauer og eksperter ofte kan få det til at se ud. Om hvorvidt en given virksomhed har behov for SEO eller ej afhænger af den enkelte case. Derfor vil jeg meget gerne kigge nærmere på, om jeg mener, at der er potentiale for at vækste din forretning med søgemaskineoptimering.

SEO er en disciplin, der skal udføres med omhu og omtanke

Hvis potentialet for vækst via de organiske søgeresultater skal udløses, så er det vigtigt, at arbejdet udføres korrekt.

Det hele starter med en samtale. Jeg vil med glæde tage et kig på din case og vurdere potentialet for et værdiskabende samarbejde.

Kontakt mig i dag via formularen, så vender jeg tilbage inden for kort tid.

hej@kristiantinho.dk
+45 50 40 67 60