Amazon

Amazon er en af de steder, som de færreste danske virksomheder befinder sig på. Potentialet på Amazon er enormt, men for at få succes kræver det, at arbejdet bliver udført professionelt og korrekt.

Bodylab Logo
Myselfie logo - KristianTinho
chefmade logo
chrichri logo
AMZ service logo
Noella logo

Amazon kan være starten på et eksporteventyr

Isoleret set er Amazon en relativt svær platform at komme i gang på. Det var blandt andet sværhedsgraden af oprettelsesprocessen som gjorde, at jeg for 2,5 år siden satte mig for at blive specialist indenfor området.

Min historie med Amazon er dateret tilbage til dengang, hvor jeg solgte tøj på nettet via en webshop. Her forsøgte jeg mig for første gang med Amazon, hvor jeg (med dengang 6 års erfaring indenfor online marketing) ikke kunne finde hoved og hale i oprettelsesprocessen. Det igangsatte den nysgerrighed i mig, der til dagligt driver mig til at blive dygtigere indenfor mit felt.

I dag har jeg arbejdet intensivt med Amazon i mere end 2 år. Jeg har lavet utroligt mange af alle de fejl, som nye virksomheder på Amazon bør gøre alt for at undgå. Derudover har jeg arbejdet med cases fra hele Europa, hvilket har sikret mig et erfaringsgrundlag, som jeg til dagligt drager nytte af, når jeg hjælper mine kunder med at vækste via Amazon.

Kristian Tinho

hej@kristiantinho.dk
Få et bud på din case i dag!

Amazon Markedsføring skal udnyttes mens det er billigt

Jeg har haft æren af at stå for en masse virksomheders Amazon markedsføring. Det fantastiske ved Amazon er, at folk der søger på platformen er i ”købsmode”. På Google er det ofte informationssøgninger, der bliver foretaget, hvorimod det på Amazon ofte er kundeemner, der er klar til at gennemføre et køb. Konverteringsraterne på Amazon er derfor skyhøje, og markedsføringskronerne er givet ekstremt godt ud. Det er stadig billigt at annoncere på Amazon, og derfor bør enhver virksomhed, der ønsker at komme ud i Europa gøre brug af de muligheder, som Amazon stiller til rådighed.

Succes på Amazon kræver den rette vejledning

Det er bestemt ikke alle virksomheder, der kan drage nytte af Amazon. Derfor er jeg også meget ærlig omkring potentialet, når jeg modtager henvendelser vedrørende Amazon. For mig er det vigtigt, at der forventningsafstemmes inden der indgås et samarbejde, da det i min optik danner grundlaget for det optimale samarbejde.

At sælge på Amazon kan være en nem måde at hente omsætning på måned efter måned. Det kræver dog, at man får den rette vejledning og hjælp. Ellers kan eventyret ende med at blive en stor hovedpine. Jeg har prøvet at falde i mange af de huller, som du for alt i verden skal undgå, hvis du ønsker en smertefri igangsættelse af eventyret på Amazon. Lad derfor mig hjælpe, hvis ønsket er kompetent og professionel vejledning indenfor den jungle, som Amazon i og for sig kan synes at være.

Det hele starter med en samtale. Jeg vil med glæde tage et kig på din case og vurdere potentialet for et værdiskabende samarbejde.

Kontakt mig i dag via formularen, så vender jeg tilbage inden for kort tid.

hej@kristiantinho.dk
+45 50 40 67 60