Facebook Annoncering

Er din virksomhed tilstede på Facebook? Langt de fleste virksomheder har omsætning at hente via Facebook annoncering – er din virksomhed en af dem, der ikke formår at udnytte potentialet?

Bodylab Logo
Myselfie logo - KristianTinho
chefmade logo
chrichri logo
AMZ service logo
Noella logo

🎯Facebook kan blive din nye primære indtægtskilde

Der er et enormt potentiale i Facebook annoncering, som de færreste virksomheder formår at udnytte til fulde. Med få steps er man godt i gang, og jeg hjælper gerne din virksomhed på rette vej.

De seneste 4 år har jeg arbejdet intensivt med Facebook annoncering. Jeg har styret kontoer med budgetter på alt mellem et par tusinde kroner til flere millioner pr. måned. Jeg har været med til at skabe mange millioner kroner i omsætning i hele Europa. Med andre ord har jeg en stor portion erfaring, når det kommer til Facebook annoncer.

Mit arbejde med annoncering på sociale medier er dog ikke ligeså firkantet, som det ofte kan lyde, når en konsulent tilknyttes en virksomhed. I min optik bør Facebook ikke ses som isoleret kanal, men nærmere som en supplerende del af det samlede kollektiv af markedsføringskanaler. Dertil er det vigtigt, at den overordnede data fra virksomheden tages med in mente, når den rette kampagnestruktur og kommunikationsmodel til den enkelte virksomhed skal udtænkes.

Kristian Tinho

hej@kristiantinho.dk
Få et bud på din case i dag!

Trænger din virksomhed til et tjek af mulighederne med Facebook?

Jeg er vant til at se en masse forskellige cases, og jeg vil derfor meget gerne komme med mit besyv til, hvordan din virksomhed får det optimale ud af de muligheder, som Facebook stiller til rådighed. Langt de fleste virksomheder formår ikke at plukke de lavthængende frugter, som skaber resultater fra dag 1.

Det hele starter med en samtale. Jeg vil med glæde tage et kig på din case og vurdere potentialet for et værdiskabende samarbejde.

Kontakt mig i dag via formularen, så vender jeg tilbage inden for kort tid.

hej@kristiantinho.dk
+45 50 40 67 60