Digital Strategi

Det kan være svært at binde alle digitale aktiviteter sammen til en samlet digital strategi. Det kan dog være lige præcis dét, som skaber fundamentet for skalerbar vækst i forretningen.

Bodylab Logo
Myselfie logo - KristianTinho
chefmade logo
chrichri logo
AMZ service logo
Noella logo

Den digitale strategi skal tilrettelægges tidligst muligt

Har man som virksomhed ikke lagt en digital strategi, så vil man arbejde i blinde. At koble de forskellige digitale markedsføringsaktiviteter sammen, så man arbejder som en samlet enhed, er en af de vigtigste discipliner.

Eksekvering og udvikling af en digital strategi et noget, som jeg har beskæftiget mig med i mere end 5 år. Alt for mange virksomheder arbejder i blinde, når det gælder eksekvering af online markedsføringstiltag. Jeg går ind og udformer en strategi ud fra virksomhedens data, sammensætning af interne kompetencer, KPI’er og budgetter. Denne strategi skal lægge fundamentet for, at virksomheden kan vækste som ønsket.

Kristian Tinho

hej@kristiantinho.dk
Få et bud på din case i dag!

Synergien mellem markedsføringskanalerne er vigtig

Formår man ikke at skabe et bindeled mellem de forskellige markedsføringskanaler, så risikerer man at lade uudnyttet potentiale gå tabt. Derfor arbejder jeg altid på at bruge data fra alle relevante kanaler, så virksomhedens aktiviteter løftes som en samlet enhed.

Der er ofte en større synergi mellem markedsføringskanaler, end hvad man går og tror. Derfor resulterer det ikke blot i flotte vækstrater at få tilrettelagt en digital strategi – det kan også give store besparelser i det overordnede markedsføringsbudget.

Er din virksomhed gearet til den digitale transformation?

Jeg oplever ofte, at virksomheder ganske enkelt ikke er gearet til den digitale transformation, som vi på nuværende tidspunkt gennemgår. Derfor er denne service en af de vigtigste i min portefølje af ydelser. Skal din virksomhed være med helt fremme, og skal virksomhedens aktiviteter fremtidssikret, så skal I med på bølgen nu.

Med den rette digitale strategi kommer I flere skridt foran konkurrenterne. Jeg kan hjælpe med at tilrettelægge og eksekvere den rette digitale strategi, som jeg har gjort for et hav af andre virksomheder. Det absolut vigtigste er at komme i gang med det samme.

Det hele starter med en samtale. Jeg vil med glæde tage et kig på din case og vurdere potentialet for et værdiskabende samarbejde.

Kontakt mig i dag via formularen, så vender jeg tilbage inden for kort tid.

hej@kristiantinho.dk
+45 50 40 67 60