Google Ads

Er din virksomhed tilstede, når potentielle kunder aktivt efterspørger dit produkt eller din service? Google Ads er en fantastisk vej til øget omsætning, hvis det gøres korrekt.

Bodylab Logo
Myselfie logo - KristianTinho
chefmade logo
chrichri logo
AMZ service logo
Noella logo

Google Ads er et must for langt de fleste virksomheder

Google Ads er en uundværlig indtægtskilde for mange virksomheder. Muligheden for at annoncere direkte til kunder, der aktivt efterspørger dét produkt, som din virksomhed tilbyder, er ganske unik og bør ikke undervurderes.

Med Google Ads har man som virksomhed mulighed for at vifte med sine produkter til de personer, der aktivt søger efter det. Det kan give nogle fantastiske resultater, hvis Google Ads opsættes og bruges korrekt.

Jeg har de seneste 5 år hjulpet en masse virksomheder med deres Google Ads aktiviteter. Alt fra opsætning af større kontoer fra bunden til isoleret set at optimere Google Shopping Feeds, så virksomheder får det optimale ud af alle de relevante søgninger, der på daglig basis foretages på Google.

Det er i dag de færreste virksomheder, der gør brug af alle de muligheder, som Google stiller til rådighed.

Kristian Tinho

hej@kristiantinho.dk
Få et bud på din case i dag!

De fleste Google Ads kontoer trænger til at blive optimeret

Jeg de seneste 5 år optimeret et hav af forskellige kontoer. Fælles for dem alle er, at der næsten altid har været optimeringsmuligheder – det er dog de færreste marketingansvarlige, der får taget action på dette.

Jeg kigger gerne din virksomheds Google Ads konto igennem for at se, om der er potentiale for forbedringer. Hvis ikke jeg kan se klare forbedringsmuligheder, så byder jeg ikke ind på opgaven. I min optik skal der være en gevinst ved at samarbejde med mig, og derfor er du sikret ærlighed, hvis du ønsker at få kigget Jeres Google Ads konto igennem af mig.

Det hele starter med en samtale. Jeg vil med glæde tage et kig på din case og vurdere potentialet for et værdiskabende samarbejde.

Kontakt mig i dag via formularen, så vender jeg tilbage inden for kort tid.

hej@kristiantinho.dk
+45 50 40 67 60